Porque futuramente 80% das pessoas no mundo vão deixar de comer trigo!

Li um post muito interessante que fez uma tradução de outro usando o tradutor do google. Resolvi aos poucos ir acertando a tradução e colocar aqui (inicialmente com inclusão do texto em inglês que será removido depois).

The future of wheat is certain, and it’s toxic. There are as many health risks associated with the consumption of wheat as there are nutritional benefits claimed by the wheat industry. Why is there such a strong emphasis on the development of wheat products all over the world when there are so many adverse and crippling effects such as neurological impairment, dementia, heart disease, cataracts, diabetes, arthritis and visceral fat accumulation, not to mention the full range of intolerances and bloating now experienced by millions of people?

O futuro do trigo é certo, e é tóxico. Existem tantos riscos de saúde associados com o consumo de trigo como existem benefícios nutricionais reivindicados pela indústria do trigo. Por que não existe uma grande ênfase ao desenvolvimento de produtos de trigo em todo o mundo, quando existem tantos efeitos adversos e incapacitante, tais como danos neurológicos, a demência, a doença cardíaca, a catarata, a diabetes, a artrite e a acumulação de gordura visceral, sem mencionar o gama completa de intolerâncias e inchaço agora experimentados por milhões de pessoas?

Approximately 700 million tons of wheat are now cultivated worldwide making it the second most-produced grain after maize. It is grown on more land area than any other commercial crop and is considered a staple food for humans.
At some point in our history, this ancient grain was nutritious in some respects, however modern wheat really isn’t wheat at all. Once agribusiness took over to develop a higher-yielding crop, wheat became hybridized to such an extent that it has been completely transformed from it’s prehistorical genetic configuration. All nutrient content of modern wheat depreciated more than 30% in its natural unrefined state compared to its ancestral genetic line. The balance and ratio that mother nature created for wheat was also modified and human digestion and physiology could simply could not adapt quick enough to the changes.

Cerca de 700 milhões de toneladas de trigo agora são cultivadas em todo o mundo tornando-o o segundo grão mais produzido após milho.  É cultivada em mais área de terra do que qualquer outro cultivo comercial e é considerado um alimento básico para os seres humanos.
Em algum momento da nossa história, este antigo grão era nutritivo, em alguns aspectos, no entanto o trigo moderno realmente não é trigo completamente. Uma vez que o agronegócio assumiu o controle do desenvolvimento de uma cultura de maior rendimento, o trigo tornou-se hibridizado a tal ponto que ele foi completamente transformado a partir de sua configuração genética pré-histórica. Todo o conteúdo de nutrientes do trigo moderno depreciou mais de 30% em seu estado não refinado natural em relação à sua linha genética ancestral. O equilíbrio e a proporção que a mãe natureza criou para o trigo também foram modificados e a digestão e a fisiologia humana podem simplesmente não ter se adaptado rápido o suficiente para as alterações.

The Nutritional Value of Wheat is Practically Non-Existent In Its Current Form

So-called health experts in nutrition who continue to promote the health benefits of wheat are extremely uninformed about the nature of modern wheat and its evolution from growth to consumption. It is shocking how many professionals in public health still recommend wheat products without an assessment of their individual requirements, especially considering the amount of evidence regarding its lack of nutrition and health risks for proportionally large segments of the population.

O valor nutricional do trigo é praticamente inexistente na sua forma atual

[Pendente] Especialistas em saúde chamados em nutrição que continuam a promover os benefícios de saúde de trigo são extremamente desinformada sobre a natureza do trigo moderno e sua evolução com o crescimento do consumo. É chocante como muitos profissionais de saúde pública ainda recomendar produtos de trigo sem uma avaliação das suas necessidades individuais, especialmente considerando a quantidade de evidências sobre sua falta de nutrição e os riscos de saúde para proporcionalmente grandes segmentos da população.

The majority of wheat is processed into 60% extraction, bleached white flour. 60% extraction–the standard for most wheat products means that 40% of the original wheat grain is removed. So not only do we have an unhealthier, modified, and hybridized strain of wheat, we also remove and further degrade its nutritional value by processing it. Unfortunately, the 40% that gets removed includes the bran and the germ of the wheat grain–its most nutrient-rich parts. In the process of making 60% extraction flour, over half of the vitamin B1, B2, B3, E, folic acid, calcium, phosphorus, zinc, copper, iron, and fiber are lost. Any processed foods with wheat are akin to poison for the body since they cause more health risks than benefits. The body does not recognize processed wheat as food. Nutrient absorption from processed wheat products is thus consequential with almost no nutritional value.

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